Zeg maar Mario
Chef Mario Delarbre is al 25 jaar gepassioneerd door de gastronomische keuken. Zijn culinaire carrière staat in het teken van de voortdurende zoektocht naar finesse en de beste smaken.
Hij werkte als sous-chef in tandem met culinaire namen zoals Robert Van Landeghem (Restaurant Michel*, Groot Bijgaarden), Alex Clevers (Restaurant Vivendum*, Bilzen), Viki Geunes (‘t Zilte***, Antwerpen) en Rik Vandersande (De Barrier*, Houthalen).
Met Delarbre Culinair Createlier volgt Mario zijn eigen culinaire roeping. Als personal chef aan huis verzorgt Mario gastronomische diners op sterrenniveau, in de vertrouwde omgeving van uw woning of uw bedrijf.
Chef Mario combineert de klassieke waarden uit de Franse keuken met hedendaagse technieken. Resultaat: een verfijnde keuken, met belang voor duidelijke, herkenbare smaken.
Plant u binnenkort een privé-feest, thuis of in uw bedrijf?
Personal chef Mario komt met veel passie een menu — in samenspraak met u opgesteld — koken voor u en uw gasten. Wij zorgen voor alles, van aankoop tot afwas. Zo kunt u — zonder zorgen — genieten van culinaire smaakcreaties én quality time met uw gasten.