Thuis tafelen
Privé chef aan huis Mario Delarbre combineert het beste van 2 werelden: gastronomisch genieten zoals in een sterrenzaak, in de vertrouwdheid van uw eigen woning of bedrijf. Uw enige zorg? Heerlijk culinair verwend worden, terwijl u geniet van quality time met vrienden, collega’s of familie. De rest mag u aan ons overlaten.
HOOG NIVEAU, KLEINE GROEP
We streven altijd een hoog culinair niveau na. Daarom blijft het aantal gasten best beperkt, van min. 6 tot max. 15 à 20 personen.
VAN A(PERITIEF) TOT A(FWAS)
Wij zorgen voor alles: borden, bestek, potten, … We gebruiken enkel uw fornuis en oven. Het enige dat achterblijft als we vertrekken? Een speciale culinaire ervaring.
SMAAKBOM
Crèmes, krokantjes, oliën, … we werken uitsluitend met dagverse topproducten. De beste garantie voor een absolute smaaksensatie.